Gentian buluh pinggan mangkuk ( 103 )
- Gentian buluh mangkuk ( 37 )
- Gentian buluh sudu ( 4 )
- Gentian buluh plat ( 25 )
- Gentian buluh garpu ( 2 )
- Gentian buluh dulang ( 8 )
- Gentian buluh Piala ( 11 )
- Tikar cawan gentian buluh ( 1 )
- Gentian buluh piring ( 3 )
- Pinggan mangkuk Taman gentian buluh ( 12 )
Gentian buluh pasu bunga ( 16 )
Kotak Lain ( 10 )
Peralatan dapur ( 25 )
- Sila hubungi: Ms. Dasy
- Lihat maklumat hubungan
Buluh serat konvensional mangkuk haiwan kesayangan
Jenis bayaran: | T/T |
---|---|
Incoterm: | FOB |
Pesanan minimum: | 1500 Piece/Pieces |
Masa penghantaran: | 15 Hari |
Maklumat asas
Model No.: GP007
Penggunaan: Makan
Taipkan: Mangkuk
Saiz: Sederhana
Spesies: Anjing
Bahan: Buluh
Ciri: Biodegradable
Pensijilan: SGS
Pemakanan Masa Tetap: Tanpa Pemakanan Masa Tetap
Additional Info
Pembungkusan: Kadbod
Produktiviti: 500000
Pengangkutan: Ocean
Tempat asal: China
Keupayaan bekalan: 500000
Penerangan produk
Reka bentuk ini mangkuk pet'sadalah salah satu Reka bentuk yang sangat biasa. Kucing atau anjing boleh semua menggunakannya. Mangkuk Reka bentuk dalaman adalah sangat praktikal, dan bersama di bahagian bawah mangkuk dan dinding mangkuk lengkungkan, yang mudah kita haiwan peliharaan makan selepas kering. Mangkuk haiwan peliharaan adalah rekabentuk sempit ke bawah yang meluas, berkesan boleh mengelakkan makanan haiwan peliharaan akan mangkuk arch, memberitahu anda suka dandle selamat untuk dimakan.
Bahan utama dari mangkuk adalah gentian buluh, supaya anda boleh yakin bahawa walaupun anda bayi menggigit haiwan peliharaan mangkuk sebagai sebuah mainan yang ok. Ia adalah sihat dan Keselamatan dan bahan tidak akan menyakiti binatang kesayangan, mangkuk haiwan peliharaan adalah kuat dan ia tidak akan dipecahkan oleh menggigit haiwan kesayangan anda. Juga kepada bahan, mangkuk tidak mempunyai bau busuk, ia tidak akan menjejaskan mood makan kepada haiwan kesayangan dan sihat. Haiwan kesayangan mangkuk diameter biasanya lebih besar, lebih mudah untuk haiwan peliharaan untuk dimakan.
Saiz: Φ220 * H75mm
Maksud: makan mangkuk, minum mangkuk.
Paten No.: ZL 2013 3 0253226.9
Bahan utama: Gentian buluh
Saiz: Φ154 * H50mm
Maksud: makan mangkuk, minum mangkuk.
Bahan utama: Gentian buluh
Pembungkusan: Kerana ia adalah produk yang biasa, jadi kami menggunakan kartun ini untuk membungkus, jika anda mempunyai keperluan yang lain, sila hubungi kami.
Prom hangat: Untuk menambah kitaran hidup, dalam proses penggunaan, sila jangan biarkan dalam mangkuk gelembung air untuk masa yang lama, akan terjejas dengan pendedahan cahaya matahari yang lembap, atau terus
Kelebihan kami:
1. semua produk bahan utama adalah gentian buluh, kandungan gentian buluh lebih 45%.
2. selepas selesai kitaran hayat produk penurunan mudah, tidak toksik, sisa tidak, adalah lebih sesuai untuk tanah yang lebih baik kualiti, pulangan benar-benar semulajadi.
3. produk warna terang, gaya.
4. semua produk kami telah lulus ujian ROSH dan FDA oleh Jabatan berwibawa negara ini relatif.
5. kami mempunyai pasukan yang profesional, kita semua akan melakukan penyelidikan dan pembangunan serta produk produk perlindungan alam sekitar hijau.
Komposisi produk:
COMPONENT ONE |
|
BAMBOO FIBER |
40% |
UREA-FORMALDEHYDE MOLDING POWDER |
45% |
CORN STARCH |
10% |
TONER |
2% |
WATER CONTECT |
3% |
COMPONENT TWO |
|
BAMBOO FIBER |
45% |
RESIN |
40% |
CORN STARCH |
10% |
TONER |
2% |
WATER CONTECT |
3% |
MORE DETAILS:
Barang-barang dagangan yang kita boleh menerima:
FOB, FCA, EXW, CIF
Jika anda mempunyai beberapa keperluan khas, sila hubungi kami.
Cara pembayaran:
T/T, deposit 30%, 70% sebelum penghantaran
Apabila kita mewujudkan hubungan perdagangan, kita boleh berbincang tentang pembayaran bersama-sama. Dan saya yakin bahawa kita boleh perjanjian.
Boleh kita menggunakan Reka bentuk baru daripada pelanggan-pelanggan?
Sudah tentu, ianya tiada masalah.
Tetapi kerana ia tidak kami produk yang sedia ada, perlu membuka acuan baru untuk produk. Dan anda perlu membayar yuran acuan.
Jika anda perlu untuk lukisan pada produk anda direka, sila lampirkan gambar-gambar yang jelas, ianya juga perlu membayar untuk plat.
Sila hantar kami gambar Reka bentuk dan saiz produk, jika anda mempunyai sampel akan lebih baik, dan kita boleh membuka sebuah acuan yang lebih tepat.
Soalan-soalan mengenai sampel:
1. Jika anda ingin tahu produk-produk kami tekstur dan rasa, dan perlu kita memberi salah satu produk kami, anda perlu ingat pengangkutan tersebut.
2. Jika anda perlu untuk membuka satu acuan baru dan produk sampel, anda juga perlu membayar untuk acuan.
3. masa untuk membuat sampel: 30 hari.
Kerana ia adalah mengikut keperluan pelanggan, ia mungkin memerlukan anda untuk pastikan banyak maklumat terperinci dan membuat acuan memerlukan kira-kira 5 hari, maka masa akan sedikit lagi.
4. cara pembayaran: membayar yuran sebelum kami membuka acuan baru
Jika anda tidak perlu membuat acuan baru, sila beri untuk pengangkutan yang pertama, atau anda boleh menggunakan nombor akaun FEDEX dan DHL.
Bilakah pelanggan boleh mendapatkan sebut harga kami?
Kami akan menjawab permohonan anda dalam masa 24 jam, Bilakah kita akan mendapat Sebutharga anda.
Jika anda memerlukan kami untuk membuat acuan baru, ia akan memerlukan sedikit masa yang lebih lama, kerana kita memerlukan Jurutera untuk menganggarkan harga acuan baru. Tetapi kami berjanji bahawa ia akan tidak melebihi 48 jam.
Boleh ada inventori?
Kami mempunyai ganti besar untuk menyimpan produk anda, supaya ia tidak menjadi masalah.
Company profile:
Syarikat kami adalah sebuah syarikat bersepadu yang profesional yang terlibat dalam pembangunan, pengilangan dan perkhidmatan produk kemerosotan alam sekitar. Firma yang memiliki sebuah bengkel lanjutan yang berupaya untuk penyelidikan dan pembangunan, pengilangan, perniagaan ficial.
Kami akan, seperti biasa, terus mendukung perlindungan alam sekitar yang hijau sebagai Pusat kami. Kami sentiasa mengambil keperluan para pelanggan sebagai tanggungjawab pertama. Kami juga berharap untuk mewujudkan perkongsian boleh dipercayai dengan pelanggan luar negara.
Kategori produk : Gentian buluh siri haiwan kesayangan